Stoiximan Super League

Έκλεισε Μανδά ο ΟΦΗ, «ΟΚ» από τον Ατρόμητο να τον αποκτήσει από τώρα

Σε συμφωνία με τον Χρήστο Μανδά έχει έρθει εν όψει του καλοκαιριού ο ΟΦΗ, με τον Ατρόμητο να προτείνει στους Κρητικούς να τον κάνουν από τώρα δικό τους στο πλαίσιο της μεταγραφής του Ναμπί.

Στον ΟΦΗ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Μανδάς. Οι Κρητικοί έχουν έρθει σε συμφωνία με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου, του οποίου το συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες ολοκληρώνεται τον προσεχές Ιούνιο.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είχε τη δυνατότητα να κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι ως ελεύθερο τον 20χρονο τερματοφύλακα, όπως εξάλλου και έπραξε. Ωστόσο, βάσει των τελευταίων πληροφοριών, ο Ατρόμητος -στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο ομάδων για τον Αντίλ Ναμπί- της έχει προτείνει να τον κάνει δικό της από την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Μανδάς αναμένεται να αποτελεί το «νούμερο τρία» στην ιεραρχία της ομάδας του Περιστερίου, η οποία ετοιμάζεται να αποκτήσει τον Κροάτη Κάρλο Λετίτσια, που θα παλεύει για τη θέση του βασικού με τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Από την άλλη και στον ΟΦΗ αυτή τη στιγμή υπάρχει πληθώρα επιλογών, εξ ου και δεν έχουν αποφασίσει ακόμη τι θα πράξουν με την πρόταση του Ατρομήτου.

Όπως και να έχει, το γεγονός είναι ότι ο Μανδάς θα συνεχίσει στους Κρητικούς, είτε αυτό συμβεί τις επόμενες μέρες είτε το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x