Stoiximan Super League

Μανιάς: «Μας έχουν λείψει τα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα»

Ο Μιχάλης Μανιάς αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του Αστέρα στο πρωτάθλημα, αλλά και στον ανταγωνισμό που υπάρχει στο φετινό πρωτάθλημα.

Στον ανταγωνισμό που είχε λείψει τα τελευταία χρόνια από το πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Μιχάλης Μανιάς. Μιλώντας στο «Metrosport 95,5», ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης τόνισε επίσης πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει «δέσει» ακόμη, ενώ ευχήθηκε να επιστρέψει άμεσα στην Σούπερ Λίγκα ο Άρης.

Αναλυτικά:

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Ο καθένας νικά τον οποιονδήποτε και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε μια τέτοια εξέλιξη, όμως, βλέπουμε ότι αρκετές ομάδες είναι ανεβασμένες. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό για να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, το οποίο έλειψε από όλους μας».

Για το πώς βλέπει τη συνέχεια: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Οι ομάδες δεν έχουν δέσει ακόμη. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν μπορούμε να μιλάμε για φαβορί».

Για τον ΠΑΟΚ: «Έχει πολύ καλές μονάδες. Όπως όλοι λένε έχει το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων ετών. Θέλει δουλειά για να δέσουν οι παίκτες μεταξύ τους, όμως το υλικό είναι πολύ καλό».

Για τον Άρη: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά η περσινή. Μακάρι να ανεβεί ο Άρης, γιατί η Super League τον έχει ανάγκη. Θυμάμαι τη χρονιά μου στον Άρη. Ήταν η πρώτη μου χρονιά στη Super League και ήμουν λίγο ψαρωμένος. Λείπει πολύ από τη Super League ο Άρης. Η ομάδα, ο κόσμος, το γήπεδο. Μακάρι να πάρει την άνοδο και να επιστρέψει στη Super League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x