Stoiximan Super League

Μάνος: «Περίμενα το γκολ και μου το έφερε διπλό ο Θεός»

Ο Δημήτρης Μάνος μίλησε για τα δύο γκολ που πέτυχε στη νίκη του Άρη στη Λάρισα.

Μετά από αρκετό καιρό ο Δημήτρης Μάνος βρήκε δίχτυα όχι μία, αλλά δύο φορές και έβαλε τις βάσεις για τη σημαντική νίκη του Άρη επί της ΑΕΛ (0-3).

«Πέτυχα δύο γκολ, βοήθησα την ομάδα! Επιτέλους πέτυχα αυτό που ήθελα. Είχα πει ότι δεν το κυνηγούσα, αλλά ήθελα να έρθει. Μου το έφερε διπλό ο Θεός! Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα, να δίνω το 100% για να κερδίζει η ομάδα», τόνισε ο φορ του Άρη στη Nova.

Για το μεγάλο διάστημα αφλογιστίας που πέρασε, είπε: «Είχα ένα τραυματισμό στο ματς με το Βόλο, είχα μείνει λίγο πίσω, δεν μπορούσα να βρω δίχτυα, αλλά τουλάχιστον έδινα πάντα το 100% για την ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το γκολ αν είναι να έρθει, θα έρθει. Εννοείται ότι ο επιθετικός θέλει το γκολ για τη ψυχολογία, ευελπιστώ να έχω και συνέχεια».

Σχετικά με τα τρία γκολ που σημείωσε η ομάδα του; «Δεν πετυχαίναμε τόσο εύκολο γκολ παρότι κάναμε ευκαιρίες. Πετύχαμε τρία εύκολα γκολ, πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε, έχουμε δύσκολο αγώνα», σχολίασε.

Τέλος, για την επιστροφή του Άρη στην κορυφή, έστω και με παραπάνω ματς από τον Ολυμπιακό, είπε: «Κορυφή… εννοείται! Θέλουμε να είμαστε στην κορυφή, είναι πρόκληση αν είσαι εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x