Stoiximan Super League

Είδε «θέατρο» ο Μανούχος στο μαρκάρισμα του Κούρτιτς στον Δούμτσιο!

Την αυστηρότητά του φρόντισε να εξαντλήσει ο Βαγγέλης Μανούχος στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφού αδικαιολόγητα έδειξε την κίτρινη κάρτα σε πτώση του Δούμτσιου.

Δύσκολα έβαλε στο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός στον ΠΑΟΚ, καθώς με σχετική ευκολία κράτησε το μηδέν και παράλληλα δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να βρει κι ένα γκολ.

Αν, όμως, υπάρχει μια παραφωνία στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αυτή είναι διαιτητική και αφορά στον Βαγγέλη Μανούχο που είναι ο ρέφερι του αγώνα και με τις αποφάσεις του έχει εκνευρίσει τους ποδοσφαιριστές και κυρίως έχει αφήσει με πολλά παράπονα τους γηπεδούχους και μάλλον όχι αδικαιολόγητα.

Αποκορύφωμα των σφυριγμάτων ήταν αυτό στο 39’, όταν ο Δούμτσιος μπήκε μέσα στην περιοχή για να προλάβει την μπάλα από τη σέντρα που έγινε από τα δεξιά, ωστόσο δεν μπόρεσε να συνεχίσει την προσπάθειά του λόγω παρέμβασης του Κούρτιτς.

Από το ριπλέι είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμπεράνει κανείς για το αν ο Σλοβένος έχει βρει και την μπάλα και το πόδι του Δούμτσιου σε μια πολύ δύσκολη φάση, ωστόσο η απόφαση του Μανούχου να βγάλει κίτρινη κάρτα στον επιθετικό των Βοιωτών για «θέατρο» είναι αδικαιολόγητη και ιδιαίτερα… βιαστική.

Γενικότερα, πάντως στον Λεβαδειακό έχουν μείνει με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Μανούχου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x