Stoiximan Super League

«Αυτά είναι τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής Μανωλά»

Τους οικονομικούς όρους με τους οποίους ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά από τη Νάπολι στον Ολυμπιακό μετέδωσε o Ιταλός δημοσιογράφος, Αλφρέντο Πεντούλα.

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Κώστας Μανωλάς, ολοκληρώνοντας τη θητεία του στην Ιταλία σε Ρόμα και Νάπολι και επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό σε ηλικία 30 ετών.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που επιθυμούσε την επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους» από το προηγούμενο καλοκαίρι, έκανε τον στόχο του πραγματικότητα και ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Αλφρέντο Πεντούλα, οι Πειραιώτες θα πληρώσουν άμεσα δύο εκατ. ευρώ και προβλέπεται στη συμφωνία άλλο ένα εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους. Επιπλέον, ο Κώστας Μανωλάς χάρισε στη Νάπολι τον μισθό του Δεκεμβρίου, που υπολογίζεται στις 400.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Νάπολι ζήτησε από τον Μανωλά να περιμένει μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος ώστε να αποχωρήσει, αλλά ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να αποχωρήσει άμεσα και να επιστρέψει στην Ελλάδα, για οικογενειακούς και συναισθηματικούς λόγους, καθώς οι αποδοχές του θα είναι λιγότερες από τις μισές που είχε στους «παρτενοπέι».

Υπενθυμίζεται ότι η μεταγραφή του από τη Ρόμα στη Νάπολι κόστισε 36 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x