Stoiximan Super League

Μανωλάς: «Ήθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό»

Ευγνώμων για τις στιγμές που έζησε στην Ιταλία, αγωνιζόμενος στη Ρόμα και τη Νάπολι, δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Χαρούμενος για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα για όσα έζησε τα προηγούμενα επτά χρόνια στη Serie A.

Ο Έλληνας στόπερ τόνισε πως επιθυμία του ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων», ενώ ξεχώρισε δύο στιγμές του με τις φανέλες της Ρόμα και της Νάπολι.

«Έχω πολλές ωραίες αναμνήσεις από την Ιταλία. Οι καλύτερες μου ήταν δύο. Η βραδιά με την Μπαρτσελόνα, όταν προκριθήκαμε στα ημιτελικά του Champions League με τη Ρόμα και το Κύπελλο που κατακτήσαμε στη Νάπολι. Πιστεύω ότι με τη Ρόμα αξίζαμε να προκριθούμε στον τελικό του Champions League», ανέφερε στην ιστοσελίδα «areanapoli.it» και στη συνέχεια ρωτήθηκε αν βλέπει να επιστρέφει στο μέλλον στη Ρόμα:

«Όχι. Ήθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό και είμαι εδώ. Η Ρόμα όμως θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Έζησα μερικά τρομερά χρόνια και έφτιαξα μια πολύ δυνατή σχέση με τους φιλάθλους. Κατάφερα να παίξω με παίκτες σαν τον Ντε Ρόσι και τον Τότι που είναι μεταξύ των κορυφαίων Ιταλών».

Μάλιστα, ρωτήθηκε και για το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ιταλία και αποκάλυψε: «Στη Ρώμη είδα πολλές καλές γυναίκες στο ποδόσφαιρο. Έχω τρεις κόρες και ελπίζω έστω η μία να τα καταφέρει και να φτάσει να γίνει επαγγελματίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x