Stoiximan Super League

Μαουρίσιο: «Χτίσαμε καλό σερί, χαρούμενος που μπορώ να προσφέρω στον ΠΑΟΚ»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ παρουσιάζεται ο Μαουρίσιο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του. Τι είπε για την προσαρμογή του, την Τέρεκ και το δώρο του προέδρου.

Μαουρίσιο για ΠΑΟΚ, Super League και όχι μόνο…

Ο Βραζιλιάνος άσος του «δικεφάλου» μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και αναφέρθηκε στην κούρσα της ομάδας του στο πρωτάθλημα και στη γρήγορη προσαρμογή του στους Θεσσαλονικείς. «Είμαι χαρούμενος που μπορώ να προσφέρω», επεσήμανε.

Τι είπε για την Τέρεκ και το δώρο που του έκανε ο πρόεδρος της πρώην ομάδας του (2009-16).

Ο Μαουρίσιο μίλησε -μεταξύ άλλων- για:

-το δώρο που του έκανε ο ιδιοκτήτης της Τέρεκ Γκρόζνι, Ράμζαν Καντίροφ: «Ο πρόεδρος της Τέρεκ αποφάσισε να κάνει ένα δείπνο στο σπίτι του. Μία ώρα μετά άρχισε να δίνει δώρα στον καθένα από εμάς. Όταν ήρθε η σειρά μου, μου έδωσε ένα κουτί. Δεν είχε ιδέα τι θα μπορούσε να είναι. Όταν το άνοιξα, είδα πως ήταν ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια γεμάτο διαμάντια, με το σήμα της ομάδας και την πόλη πάνω τους. Δεν ήξερα τι να πω...».

inner

-το πρώτο του διάστημα στον ΠΑΟΚ, κάνοντας και για την παρουσία του Εβγέν Σάκχοφ: «Προσαρμόστηκα πολύ εύκολα. Έχουμε μια ομάδα με πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές, από την Βραζιλία, την Αργεντινή, την Πορτογαλία, την Ισπανία.Υπάρχει και ένας Ουκρανός (σ.σ. ο Σάκχοφ) που με βοήθησε στη γλώσσα, μιλούσα μαζί του ρωσικά. Με υποδέχθηκαν όλοι πολύ καλά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που όλα πηγαίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ομάδα μας ηγείται της κούρσας του πρωταθλήματος, έχει... χτίσει ένα καλό σερί. Φεύγοντας από την Ζενίτ, είχα προσδοκίες. Είμαι χαρούμενος που μπορώ και προσφέρω».

-τα γκολ που σημείωσε: «Πέτυχα δύο γκολ σε ένα παιχνίδι που νικήσαμε με 2-0. Ήταν υπέροχο συναίσθημα. Οι προπονητές με τους οποίους δούλεψα πάντα μου έδιναν την ελευθερία να βγαίνω στην επίθεση και εδώ παίζω τον ίδιο ρόλο που έπαιζα στην Τέρεκ Γκρόζνι και τη Ζενίτ. Σίγουρα μου το κάνει πιο εύκολο...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x