Stoiximan Super League

Μαραθιανός: «Μάστιγα για την ΑΕΚ τα πέναλτι… χωρίς λόγο - Το παρήγορο πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών της»

Για την κατάρα των… αναίτιων πέναλτι που ξεκίνησε στην Ευρώπη και πλήρωσε ακριβά και στο Αγρίνιο η ΑΕΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Μαραθιανός. Ποιο στοιχείο χαρακτήρισε παρήγορο για την «Ένωση».

Στο κατόρθωμα της ΑΕΚ να μη νικήσει στο Αγρίνιο και να φύγει από ‘κει πρωτοπόρος στη βαθμολογία αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Μαραθιανός.

Συζητώντας με τον Κώστα Μιαούλη, σημείωσε ότι… παραγγελιά να είχε κάνει το ξεκίνημα του αγώνα η «Ένωση» δεν θα της είχε έρθει τόσο βολικό, όσο με το 2-0 στο πρώτο τέταρτο.

Τόνισε λοιπόν ότι χειρότερο από τις απώλειες βαθμών είναι η αφέλεια που συχνά τις προκαλεί, επικαλούμενος ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τη «μάστιγα των πέναλτι χωρίς λόγο», που κόστισε στην Ευρώπη και εμφανίστηκε και σήμερα.

Παρόλα αυτά τόνισε ότι υπάρχει ένα παρήγορο στοιχείο για την ομάδα του Αλμέιδα και έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι ανταγωνιστές της χάνουν πόντους κυρίως από δομικά τους προβλήματα, ενώ η ίδια από στοιχεία (όπως η έλλειψη συγκέντρωσης) που είναι πολύ πιο εύκολο να διορθωθούν.

Ακούστε το σχόλιό του:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x