Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Μαρινάκης θα είναι στη συνάντηση με τον Μπένετ»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της συνάντησης των εκπροσώπων των έξι ομάδων των playoffs με τον Στιβ Μπένετ μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Η ώρα για τη συνάντηση των εκπροσώπων των έξι ομάδων των playoffs της Stoiximan Super League πλησιάζει, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πληροφορία ότι η ξεκάθαρη πρόθεση του προέδρου της λίγκας και του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι να παρευρεθεί στη σύσκεψη - προκειμένου να υπερασπιστεί της θέσεις τόσο της λίγκας όσο και τον πρωταθλητών για το πώς θα πρέπει να παιχτούν με ίσους όρους οι εννέα τελευταίες αγωνιστικές.

Ο ρεπόρτερ υπενθύμισε ότι ατυχώς φέτος έχουν έρθει μόλις τρεις από τους 28 ελίτ διαιτητές κι αυτοί από πρωταθλήματα της ανατολικής Ευρώπης και μόλις δύο από τους 52 της πρώτης κατηγορίας - με δύο μόνο από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με ό,τι είχε συμβεί τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια, όταν με άλλη διοικητική ηγεσία στην ΕΠΟ και άλλους αρχιδιαιτητές έρχονταν ως επί το πλείστον τοπ διαιτητές στα μεγάλα ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x