Stoiximan Super League

Συνεχίζει ως επικεφαλής διαιτησίας στην Αίγυπτο ο Κλάτενμπεργκ!

Μπορεί το μέλλον του στην Ελλάδα και την ΚΕΔ να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, ωστόσο η Ομοσπονδία της Αιγύπτου ενέκρινε την πρόσληψή του Κλάτενμπεργκ ως πρόεδρο της Επιτροπής Ανάπτυξης Διαιτησίας!

Ενώ ακόμα από δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για το αν ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο «τιμόνι» της ΚΕΔ, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου ανακοίνωσε ότι ενέκρινε την πρόσληψή του, ως πρόεδρο της Επιτροπής Ανάπτυξης Διαιτησίας!

O έμπειρος διαιτητής έχει ήδη ενταχθεί και στο δυναμικό του δικτύου Fox Sports ως αναλυτής κανονισμών για το Nations League, ενώ όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος, από την στιγμή που δεν είχε συμβόλαιο στην Ελλάδα (ολοκληρώθηκε), μπορούσε να διαπραγματευτεί με όποιον θέλει.

«Σε συνεργασία με την FIFA και την UEFA, θα εξετάσει και άλλα ονόματα αλλοδαπών αρχιδιαιτητών και υπεύθυνων VAR, με κύριο κριτήριο προτίμησης τους την ενασχόληση με την παραγωγική διαδικασία, ούτως ώστε, σε εύθετο χρόνο να επανέλθει η διαιτησία-ερασιτεχνική ή επαγγελματική-στους Έλληνες διαιτητές. Τα ονόματα των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, θα ανακοινωθούν μέχρι τις 20/7», είχε αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, σχετικά με το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί ο Άγγλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x