Stoiximan Super League

Μαρτίνεθ: «Σημαντικό ότι κλείσαμε την εβδομάδα με νίκη, αλλά θέλουμε πολλή δουλειά»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στάθηκε στα οφέλη του Ολυμπιακού από το σημερινό ματς και τη νίκη επί του Πανσερραϊκού και παραδέχτηκε πως η ομάδα του χρειάζεται ακόμα βελτίωση.

«Ναι μεν, αλλά», θα έλεγε κανείς, συνοψίζοντας τα λεγόμενα του Ντέγκο Μαρτίνεθ στην κάμερα της COSMOTE TV, μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού με 2-0 επί του Πανσερραϊκού.

Με τον Ισπανό τεχνικό να εντοπίζει τα καλά σημεία των «ερυθρόλευκων» και να επισημαίνει τα… κακώς κείμενα της ομάδας του μετά τη σημερινή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα.

«Θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα για την προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό ότι ξεκινήσαμε με νίκη, σίγουρα θα θέλαμε εδώ τον κόσμο μας, αλλά είναι πάντα σημαντική η νίκη. Ναι, πιστεύω ότι επηρέασε η αποβολή αλλά θα προτιμούσα το 1-0 από την αποβολή στο 2’. Σημαντικό ότι καταφέραμε να κερδίσουμε και να βάλουμε στο παιχνίδι μας παίκτες με μόλις μια εβδομάδα προπονήσεων, αλλά και ότι κλείνουμε μια σημαντική εβδομάδα με νίκη», είπε αρχικά.

Για το τι κρατάει από το ματς: «Ότι μας λείπει η τελευταία μπαλιά και το τελείωμα των φάσεων. Είναι κρίμα που έχουμε τον έλεγχο απέναντι σε μια ομάδα που αμύνθηκε καλά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Κρατάω επίσης το ξεκίνημα και τους πολλούς καινούργιους παίκτες, αλλά και ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ».

Για το ντεμπούτο του Σκάρπα: «Πολύ καλή η συμπεριφορά του Σκάρπα σήμερα, είναι αρκετά βελτιωμένη η τοποθέτησή του όπως και αρκετών παικτών. Δεν μου αρέσει να μιλάω για μεμονωμένους παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x