Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Eυχόμαστε να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ να χαρίζει βαθμούς στην Ελλάδα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε το γεγονός του αποκλεισμού του Ολυμπιακού από τη συνέχεια της ευρωπαϊκής του πορείας, αλλά και την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «16» του Conference League.

Εγγυήσεις πως ο Ολυμπιακός δεν θα επαναπαυθεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας τη στενοχώρια για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, αλλά και την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «16» του Conference League.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της NOVA:

Για το αν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα: «Όχι δεν συμφωνώ. Δεν θα μπούμε σε αυτή τη συζήτηση. Υπάρχει πολύ πρωτάθλημα ακόμα μπροστά μας και θέλουμε να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια, με πρώτο τον Αστέρα. Πρέπει να υπηρετήσουμε και να τιμήσουμε τον σύλλογό μας. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να επαναπαυθεί. Αυτό σας το εγγυώμαι».

Για τη συνέχεια: «Θα συνεχίσουμε όπως πριν. Θα δοθούν ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Όλοι δικαιούνται να παίξουν και θα παίξουν. Όποιος είναι σε καλύτερες συνθήκες θα παίξει.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στην Ευρώπη και ότι δεν συνεχίζει ο Ολυμπιακός: «Όχι σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι θετικό. Εμείς θέλαμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Θέλαμε πολύ να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Αυτός ήταν ο μεγάλος μας στόχος. Θέλαμε να συνεχίσουμε και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα με τον ίδιο τρόπο. Δεν νομίζουμε πως θα είχαμε κάποιο πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή ευχόμαστε να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ να χαρίζει βαθμούς στην Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό πρωτάθλημα αυτό. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες ή για ελαφρυντικά. Εδώ και πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που παίζει τα περισσότερα παιχνίδια με τον λιγότερο χρόνο ξεκούρασης και προετοιμασίας αλλά δεν παραπονεθήκαμε ποτέ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι καλό που δεν συνεχίζουμε στην Ευρώπη αλλά πρέπει να το δεχθούμε».

Για τον Γκάρι Ροντρίγκες: «Ξέραμε τις δυνατότητές του και ότι έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους εξτρέμ που έχουμε. Είναι παίκτης που ελπίζουμε να μας βοηθήσει πολύ με την ποιότητα και τη νοοτροπία του. Η όλη αυτή προσπάθειά του δυστυχώς διεκόπη από διάφορα προβλήματα είτε από covid είτε από τραυματισμούς. Αυτή τη στιγμή ελπίζουμε να είναι υγιής και καλά για να συνεχίσει μαζί μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x