Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Βλέπω βελτίωση - Έχουμε χρόνο μπροστά μας»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το δεύτερο φιλικό του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους, ενώ μίλησε και για τις βελτιώσεις που θέλει να δει στην ομάδα του.

Δηλώσεις μετά την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στους τομείς που θέλει να βελτιωθεί η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

Για το ματς:
«Παρόμοιο με το χθεσινό παιχνίδι, δεν είχε μεγάλες διαφορές. Είδα θετικά πράγματα στο α' μέρος και ενδιαφέροντα στο β'. Αν και δεχθήκαμε το γκολ, να δουλέψουμε όταν δεχόμαστε αντεπιθέσεις. Είμαι αισιόδοξος, βλέπω βελτίωση, οι παίκτες μου δουλεύουν σκληρά να συνεχίσουμε».

Για το τι θέλει να δει να βελτιώνεται:
«Να δουλέψουμε πάνω στην αντεπίθεση, όταν μας κάνουν επίθεση και η άμυνα μας είναι ψηλά. Επίσης όταν πιέζουμε ψηλά δεν το κάνουμε σαν ομάδα, το κάνουμε μεμονωμένα. Αυτά πρέπει να διορθώσουμε, είναι λογικό δεν είχαμε χρόνο μαζί. Όπως και στην επίθεση χρειαζόμαστε δουλειά, δεν έχουμε βρει τους ρυθμούς μας, δεν φτάνουμε όσο βαθιά θα θέλουμε. Έχουμε χρόνο μπροστά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x