Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Δεν έμεινα ικανοποιημένος, ευθύνη μου να το αλλάξω»

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αρκετά παράπονα από την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα.

Η νίκη δεν αρκεί στον Πέδρο Μαρτίνς, που εξέφρασε πολλά παράπονα για την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (1-0), ενώ τόνισε πως θα ήθελε και τη νέα σεζόν στο ρόστερ τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Αναλυτικά, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στη Nova για:

-το αν τον ανησύχησε ότι έμεινε για πολλή ώρα το 0-0: «Δεν μπορώ να πω ότι ανησύχησα, αλλά δεν μου άρεσε το παιχνίδι που κάναμε σήμερα. Αν ο Αστέρας ήταν πιο αποτελεσματικός, ίσως να ήταν διαφορετικό αποτέλεσμα. Κάποιοι παίκτες μας έδειξαν κουρασμένοι και δεν έπρεπε να συμβεί, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία φέτος. Η εικόνα μας δεν με άφησε ικανοποιημένο».

-το ότι έκανε ανάλογη δήλωση μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Στην Τούμπα το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλό, το δεύτερο όχι. Είναι δική μου ευθύνη να αλλάξω το πρόσωπό μας για τη συνέχεια».

-τους παίκτες που πήραν ευκαιρία: «Ο Βρουσάι έπαιξε μετά από καιρό, όπως και ο Τιάγκο Σίλβα. Ο Κάιπερς έκανε καλή εμφάνιση κι αν η ομάδα είχε μεγαλύτερη ένταση ίσως να ήταν πιο αποτελεσματικός. Όλη η ομάδα δεν είχε μεγάλη ένταση, κάτι που οφείλεται σε πνευματικούς λόγους και όχι σωματικούς, γιατί η ομάδα μας έχει αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει και με πολλές αλλαγές».

-τις 200 συμμετοχές του Αβραάμ Παπαδόπουλου με τον Ολυμπιακό και τον τραυματισμό του: «Έχει την εκτίμησή μας και γνωρίζουμε τι σημαίνει για την ομάδα μας, για τα αποδυτήριά μας και έχει βοηθήσει όποτε τον χρειαστήκαμε. Έχει τον σεβασμό όλων μας. Δεν θέλω να τον χάσουμε, υπολογίζουμε στη βοήθειά του και για την επόμενη σεζόν, γιατί μας έχει βοηθήσει όποτε τον χρειαστήκαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x