Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Δεν μας αντιπροσωπεύει το δεύτερο ημίχρονο»

Καθόλου ευχαριστημένος με την εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης της ομάδας του.

Στην έλλειψη συγκέντρωσης του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο του εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (2-0) στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, αφού συνεχάρη τον «δικέφαλο του Βορρά», τόνισε ότι οποιοσδήποτε αντίπαλος θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί αυτήν την έλλειψη συγκέντρωσης, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα του ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο.

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα των καναλιών Novasports:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, πολύ δυνατά με 4-5 κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο, όχι όμως από το δεύτερο. Κάναμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά αποτελεσματικός, έβαλε τα γκολ στις ευκαιρίες που είχε. Οπότε, το μόνο που μένει είναι να συγχαρούμε τον αντίπαλο και να τονίσουμε ότι κάναμε ένα πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο, το οποίο δεν αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό.

Νομίζω ότι η συγκέντρωσή μας και όλα όσα κάναμε στο πρώτο ημίχρονο ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, όχι όμως στο δεύτερο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διατηρούμε για 90 λεπτά τη συγκέντρωση αλλά και την προσπάθεια. Κάτι που δεν συνέβη σήμερα και οποιοσδήποτε αντίπαλος θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την έλλειψη συγκέντρωσής μας στο δεύτερο ημίχρονο
».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x