Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Ήμασταν αποτελεσματικοί και με πολλή υπομονή»

Στην αποτελεσματικότητα που έδειξε ο Ολυμπιακός σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά τη νίκη των «ερυθρολεύκων» επί της Λαμίας.

Νικητής (1-2) έφυγε από τη Λαμία ο Ολυμπιακός, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τονίζει την αποτελεσματικότητα που έδειξε η ομάδα του, η οποία -όπως ανέφερε- αξιοποίησε τις λιγότερες τελικές σε σχέση με εκείνες που είχε κόντρα στον Ατρόμητο (0-0, 12/9).

Ταυτόχρονα, ο τεχνικός των Πειραιωτών στάθηκε στην υπομονή που έδειξε το σύνολό του, βάζοντας στην «εξίσωση» και τις μικρές διαστάσεις του γηπέδου της Λαμίας (ΔΑΚ Λαμίας).

Αναλυτικά, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για:

-το τι γεύση του αφήνει το παιχνίδι με τη Λαμία: «Πραγματικά μια πάρα πολύ δύσκολη νίκη η σημερινή, ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος είναι πάρα πολύ καλά προσανατολισμένος. Εδώ πάντα η μεγάλη δυσκολία του αγώνα είναι οι μικρές διαστάσεις του γηπέδου, που σε αναγκάζουν να έχεις πολλή υπομονή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό καταφέραμε σήμερα. Να πιέζουμε για ώρα και να προσπαθούμε με επιμονή και υπομονή και να καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό το πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

-το εάν είδε βελτίωση σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο: «Σήμερα ήμασταν πάρα πολύ αποτελεσματικοί, καθώς δεν κάναμε ούτε το 1/3 των τελικών που είχαμε σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και όμως βάλαμε δύο γκολ. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x