Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχηθώ στον πρόεδρο μας ταχεία ανάρρωση» (pic)

Στα όσα έγιναν τις τελευταίες 48 ώρες στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε μέσω των social media ο Πέδρο Μαρτίνς, που παράλληλα ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Βαγγέλη Μαρινάκη που προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

Στις τελευταίες 48 ώρες και τα όσα έγιναν στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε με ανάρτησή του στα social media, ο προπονητής της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, που ευχήθηκε, παράλληλα, ταχεία ανάρρωση στον πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, που έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

«Ήταν 48 ώρες γεμάτες περιστατικά, αλλά πρώτα απ 'όλα θέλω να ευχηθώ στον Πρόεδρο μας ταχεία ανάρρωση - όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι μαζί σου! Όλη η ομάδα έκανε το τεστ και είμαι στην ευτυχή θέση να πω ότι όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Μέσα σε όλη αυτή την αναταραχή, δεν είχα την ευκαιρία να ευχηθώ στην ομάδα χαρούμενα 95α γενέθλια. Είναι τιμή μου να είμαι κομμάτι αυτού του ιστορικού Συλλόγου και υπόσχομαι ότι θα εργαστώ σκληρά για να μπορέσουμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Μπορεί να συναντάμε δυσκολίες στην πορεία, αλλά ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα ψηλά», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o τεχνικός των «ερυθρολεύκων».

Δείτε την ανάρτηση του Πέδρο Μαρτίνς:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x