Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Στόχος μας να φέρουμε τον επόμενο ευρωπαϊκό τίτλο στον Ολυμπιακό»

Την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου με τον Ολυμπιακό θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος επιθυμεί η ομάδα του να δώσει συνέχεια στην επιτυχία του γυναικείου τμήματος πόλο του συλλόγου.

Την τεράστια επιτυχία του γυναικείου τμήματος πόλο του Ολυμπιακού φαίνεται πως ζήλεψε -με την καλή έννοια- ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, αφού συνεχάρη τα «κορίτσια» των «ερυθρολεύκων», ανέφερε ως στόχο του ποδοσφαιρικού τμήματος το να φέρει τον επόμενο ευρωπαϊκό τίτλο στον σύλλογο.

Επίσης, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της ομάδας του με τον Άρη την Τετάρτη (5/5, 17:15) για την 7η αγωνιστική των Playoffs της Super League 1, τόνισε ότι ο Τζολάκης θα είναι βασικός, καθώς και το ότι κατά πάσα πιθανότητα οι μοναδικές απουσίες θα είναι οι Μπα και Αβραάμ.


Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της Nova για:

-το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη: «Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού για το μεγάλο θρίαμβο που έχει καταφέρει. Ήταν ένας υπέροχος αγώνας που αποδεικνύει άλλη μία φορά πόσο άριστη δουλειά γίνεται σε όλα τα αθλήματα του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι με τον Άρη θα είναι δύσκολo. Ήταν όλη τη χρονιά στη δεύτερη θέση και αυτό τον κάνει πολύ ανταγωνιστικό. Όλα τα παιχνίδια απέναντί του είναι πρόκληση».

-το τι θα έδινε για να φέρει το τμήμα ποδοσφαίρου τον επόμενο ευρωπαϊκό τίτλο στον σύλλογο: «Αποτελεί έναν μεγάλο μας στόχο και δουλεύουμε γι' αυτό. Θα ήταν κάτι τεράστιο για την ιστορία του Ολυμπιακού. Επομένως, δουλεύουμε για τις επιτυχίες».

-το επίπεδο αποθεραπείας των τραυματιών: «Ο Μπα και ο Αβραάμ δεν θα είναι μαζί μας. Οι υπόλοιποι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμοι».

-το εάν θα αγωνιστεί ο Τζολάκης στη Θεσσαλονίκη: «Έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων όποτε έχει παίξει. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και μπορούμε να εγγυηθούμε πως στο παιχνίδι θα είναι βασικός».

-το εάν έχει ξεκινήσει ο μεταγραφικός προγραμματισμός: «Είναι μία διαρκής δουλειά που ποτέ δεν σταματάει. Ξέρουμε πάντα τι ζητάμε. Σε περίπτωση πώλησης γνωρίζουμε τι χρειαζόμαστε. Εάν δεν υπάρξει πώληση έχουμε ποιότητα. Είμαστε μία καλά δομημένη ομάδα και δεν έχουμε ιδιαίτερες αναζητήσεις. Σε ό, τι αφορά εμένα, έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x