Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Διαφορετικό το ματς του Κυπέλλου. Το αφιερώνουμε στον κόσμο»

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη νίκη επί του ΠΑΟΚ ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας πως ο τελικός του Κυπέλλου θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς.

Ευχαριστημένος ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς με την εικόνα του Ολυμπιακού στη νίκη (1-0) επί του ΠΑΟΚ, λέγοντας πως η ομάδα του πήρε αυτοπεποίθηση.

Από ‘κει και πέρα, τόνισε πως ο τελικός του Κυπέλλου με τον «Δικέφαλο του Βορρά» θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, ενώ αφιέρωσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ναι, είμαι ικανοποιημένος. Δυσκολευτήκαμε τα πρώτα λεπτά του αγώνα στη συνέχεια είχαμε καλύτερη εικόνα. Στα πρώτα 10 λεπτά ο ΠΑΟΚ είχε μια καλή ευκαιρία».

Για το αν ο Ολυμπιακός απέκτησε προβάδισμα για το Κύπελλο επειδή κέρδισε τον ΠΑΟΚ: «Η νίκη είναι αυτοπεποίθηση. Μας βοηθάει για να συνεχίσουμε. Το παιχνίδι είναι διαφορετικό με εκείνο του Κυπέλλου».

Για το αν θα ήθελε φιέστα σε ένα γεμάτο γήπεδο: «Είναι η δεύτερη χρονιά. Δεν είναι το ίδιο χωρίς τον κόσμο. Αφιερώνουμε το Κύπελλο στο κόσμο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x