Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Βρισκόμαστε πραγματικά σε μία δύσκολη στιγμή, χρειαζόμαστε τον κόσμο μας»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα και υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι χρειάζονται τη στήριξη του κόσμου.

Ανάγκη για επιστροφή στις νίκες τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, λειτουργώντας ως η αφορμή για να ξεπεραστούν οι αντιξοότητες ενόψει της συνέχειας.

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: Θα πρέπει επειγόντως μετά από ένα σερί κακών αποτελεσμάτων να επιστρέψουμε τις νίκες. Να χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι αυτό για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που είχαμε τελευταία. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με συνέπεια Τα προβλήματα: Έχουμε την περίπτωση του Μανωλά. Ακόμα πρέπει να εκτιμηθεί. Όσον αφορά στους τραυματισμούς είναι η μοναδική περίπτωση», είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός

Φυσικά, τόνισε πως στις δύσκολες αγωνιστικές μέρες που βιώνει ο Ολυμπιακός, Πέδρο Μαρτίνς κάλεσε τον κόσμο να ενισχύσει τη προσπάθεια των εν ενεργεία πρωταθλητών Ελλάδας.

Το μήνυμά του προς τον κόσμο του Ολυμπιακού: Βρισκόμαστε πραγματικά σε μία δύσκολη στιγμή. Θέλουμε γρήγορα να βγούμε από αυτή τη στιγμή. Από τη φάση αυτή. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας. Να συνεχίσουν να πιστεύουν στην ομάδα, γιατί έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον πιο μεγάλο στόχο της χρονιάς, που είναι το πρωτάθλημα. Ξέρουμε πως είμαστε σε μία κακή στιγμή. Όμως αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε τη συσπείρωση. Χρειαζόμαστε τον κόσμο να μας στηρίξει. Θέλουμε να ξαναβρούμε τον εαυτό μας. Ξέρουμε πως έχουμε άσχημα αποτελέσματα αλλά έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον στόχο που όλες οι ομάδες θέλουν και διεκδικούν, το πρωτάθλημα. Και για αυτό χρειαζόμαστε όλη τη στήριξη του κόσμου και της ομάδας για να επιστρέψουμε τις νίκες, κατέληξε ο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x