Stoiximan Super League

Μασούρας: «Κόντρα στον Παναθηναϊκό πάντα μετρά η νίκη»

Στη σημασία της κατάκτησης της νίκης κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Γιώργος Μασούρας μετά το 1-0 του Ολυμπιακού επί των "πράσινων" στο «Καραϊσκάκης».

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως οι συμπαίκτες του έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για το αποτέλεσμα, θεωρεί πως οι απουσίες τους πείσμωσαν περισσότερο και περιμένει το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά: «Νομίζω πως οι τρεις πόντοι είναι αυτοί που μετράνε, απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός πάντα είναι σημαντική η νίκη. Οι νίκες αυτές μετράνε στην οικονομία του πρωταθλήματος. Χαρούμενοι γιατί ένα ντέρμπι είναι πάντα ένα ντέρμπι. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με τα προβλήματα που είχαμε, για τη νίκη».

Για τα προβλήματα και τις απουσίες, τόνισε: «Όταν υπάρχουν προβλήματα, οι ομάδες… σφίγγουν περισσότεροι, οι ποδοσφαιριστές παίρνουν μεγαλύτερη ευθύνη, αλλά μπήκαμε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο για να μπορέσουμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα».

Για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, είπε: «Αυτό που μετράει είναι η σημερινή νίκη, όλοι θέλουμε να παίξουμε με τη Σίτι και να δώσουμε τον καλύτερό εαυτό μας. Αλλά, τώρα θα έχουμε μία ήρεμη εβδομάδα, θέλαμε τη νίκη για να παραμείνουμε πρωτοπόροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x