Stoiximan Super League

Μασούρας: «Τα πήγαμε καλύτερα, να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι»

Το μήνυμα του Γιώργου Μασούρα για το «χτίσιμο» του Ολυμπιακού και ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ, την κατάσταση των Πειραιωτών και έδωσε το στίγμα του ενόψει Μακάμπι Χάιφα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Olympiacos TV για:

-τη νίκη επί της Φορτούνα: «Είναι ένα φιλικό προετοιμασίας, το δεύτερο παιχνίδι που δίνουμε στην Αυστρία, θεωρώ ότι τα πήγαμε καλύτερα και αυτός είναι ο στόχος μας, παιχνίδι με παιχνίδι να υπάρχει καλύτερη ανταπόκριση σε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής, να παίρνουμε τις κατάλληλες ανάσες και να είμαστε έτοιμοι την στιγμή που χρειάζεται. Το να αποκτάς ρυθμό από αυτά τα παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και εμείς, να υπάρχει ο κατάλληλος ρυθμός για να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθει το πρώτο επίσημο παιχνίδι».

- τα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα: «Συνεχίζουμε να λειτουργούμε όπως πρέπει, θα δουλέψουμε αρκετά εδώ στην Αυστρία. Θα παίξουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια, καθυστερούν τα ματς με την Μακάμπι έχουμε δουλειά μπροστά μας, μετά θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο. Προφανώς είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος, σε μία κλήρωση τέτοια ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει τον σκοπό του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x