Stoiximan Super League

Ματς δίχως αύριο στην Τούμπα, «βλέπει» Ευρώπη η Ξάνθη

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ξεχωρίζει από τα παιχνίδια της Κυριακής για την 23η αγωνιστική της Super League. Πεντάδα «βλέπει» η Ξάνθη, βαθμούς ψάχνει ο Απόλλων.

Τέσσερα ματς περιλαμβάνει το μενού της ημέρας για την 23η αγωνιστική της Super League. Και μπορεί το παιχνίδι της Τούμπας να είναι αυτό που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ωστόσο και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις έχουν ιδιαιτερότητες για τους δικούς τους ξεχωριστούς λόγους.

Η αρχή γίνεται στο γήπεδο των Πηγαδιών στις 15:00 εκεί όπου η Ξάνθη (29 βαθμ.) θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Σμύρνης (16 βαθμ.). Σε περίπτωση νίκης η ομάδα του Ράσταβατς πιάνει τον Πανιώνιο στην πέμπτη θέση και αρχίζει να κάνει όνειρα… Ευρώπης. Η Ελαφρά Ταξιαρχία από την άλλη βλέπει τον κλοιό του υποβιβασμού να σφίγγει… επικίνδυνα και αναζητά επειγόντως βαθμούς, προκειμένου να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση.

Λίγο αργότερα στις 17:15 στο Αγρίνιο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Παναιτωλικού (26 βαθμ.) με την Κέρκυρα (18 βαθμ.). Οι γηπεδούχοι σε περίπτωση νίκης θα βρεθούν στο -3 από την πέμπτη προνομιούχο θέση και θα μπουν για τα καλά στο κόλπο διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Από την άλλη, οι Φαίακες μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα την τελευταία αγωνιστική βρίσκονται εκτός επικίνδυνης ζώνης και αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει σε θέση ισχύος.

Την ίδια ώρα (17:15) η ΑΕΛ (22 βαθμ.) φιλοξενεί τον Πλατανιά (10 βαθμ.). Οι Θεσσαλοί θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να το πετύχουν κόντρα στους ουραγούς Χανιώτες. Η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου αναζητά ένα θαύμα προκειμένου να παραμείνει στη Super League και την επόμενη σεζόν και επί της ουσίας θα ήθελε να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν με ψηλά το κεφάλι.

Τέλος στο ματς της αγωνιστικής στην Τούμπα στις 19:30 ο ΠΑΟΚ (52 βαθ.) υποδέχεται τον Ολυμπιακό (43 βαθμ.). Ο δικέφαλος του Βορρά σε ενδεχόμενη νίκη θα μετατραπεί σε αδιαφιλονίκητο φαβορί στη μάχη του τίτλου και παράλληλα θα εκτοξεύσει την ψυχολογία του στα ύψη ενόψει της συνέχειας. Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στη μάχη του τίτλου και παράλληλα, ελπίζουν σε ενδεχόμενη δικαίωση της έφεσης που έχουν καταθέσει προκειμένου να επιστραφούν οι τρεις βαθμοί που τους αφαιρέθηκαν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 0-0

17:15 Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 0-0

19:30 Παναθηναϊκός-Λαμία 2-0

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου


15:00 Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης (Novasports 2)

17:15 ΑΕΛ-Πλατανιάς (Novasports 3)

17:15 Παναιτωλικός-Κέρκυρα (Novasports 2)

19:30 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (Novasports 1)

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου

19:30 Ατρόμητος-ΑΕΚ (Novasports 1)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x