Το πάθος η ψυχή και το μυαλό θα δώσουν στον Άρη τη νίκη επί του Πλατανιά στο αυριανό εκτός έδρας ματς, σύμφωνα με τον Ερωτόκριτο Νταμαρλή.
Ο 22χρονος μέσος δήλωσε στη Nova πως η ομάδα του είναι έτοιμη για το σημαντικό παιχνίδι της Κρήτης, αλλά τόνισε πως αν δεν τα καταφέρει δεν υπάρχει αύριο για τους «κίτρινους».
«Έχουμε κοιτάξει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους», ανέφερε ο Έλληνας χαφ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε
Ερωτόκριτε, πάτε στην Κρήτη για ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή;
« Σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ίσως πιο σημαντικό και από το περυσινό, όπου ήμασταν πάλι στην ίδια κατάσταση. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα, η ομάδα είναι έτοιμη και ο κάθε παίκτης θα δώσει ότι έχει για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».
-Αγωνιστικά, πως περιμένεις το ματς;
«Περιμένω, ένα σκληρό και κλειστό ματς με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη. Ελπίζω εμείς να τα καταφέρουμε, καθώς, όπως είπα και πριν, έχουμε προετοιμαστεί, πιστεύοντας στη νίκη!»
Τι υπολογίζεις περισσότερο από τον Πλατανιά;
«Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει κάνει και αλλαγή προπονητή, παίρνοντας έναν πολύ καλό τεχνικό. Εμείς έχουμε κοιτάξει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, θα χτυπήσουμε σ΄ αυτά και πιστεύω θα βγούμε νικητές».
Είναι διαφορετική η προετοιμασία για ένα τέτοιο παιχνίδι, ξέροντας τις επιπτώσεις σε περίπτωση μη νικηφόρου αποτελέσματος;
«Η προετοιμασία δεν είναι διαφορετική. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, ξέρουμε ότι είναι σημαντικό παιχνίδι. Ευελπιστώ να πάμε έτοιμοι, διότι δεν υπάρχει αύριο μετά το παιχνίδι. Αν χάσουμε ξεφεύγουν οι άλλες ομάδες, οπότε πρέπει να κερδίσουμε για να μείνουμε ζωντανοί».
Θα χρειαστεί πάθος και ψυχή;
«Πάθος, ψυχή και μυαλό, γιατί το παιχνίδι δεν τελειώνει στο πρώτο λεπτό, αλλά όταν σφυρίξει ο διαιτητής».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






