Stoiximan Super League

Μαυροκουκουλάκης: «Αισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού»

Τις κινήσεις που έγιναν και του δίνουν αισιοδοξία για το μέλλον του Παναθηναϊκού τόνισε ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων των «πράσινων», Μάνος Μαυροκουκουλάκης, λίγο πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σίγουρος για θετική συνέχεια στην πορεία του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, στις δηλώσεις που έκανε λίγο πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

«Δεν είμαι εγώ που θα κρίνω αν το πρωτάθλημα έχει τελειώσει», τόνισε ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων των «πράσινων» για την βαθμολογική διαφορά με τον Ολυμπιακό, ενώ για το μέλλον του Παναθηναϊκού τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά και τα καθήκοντα που ανέλαβε ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Νιώθω αισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού».

Στράτος: «Ο κόσμος κάνει το ντέρμπι σημαντικό»


Στην στήριξη του κόσμου στις ομάδες και στην ποιότητα του ματς στάθηκε ο Γιώργος Στράτος, κατά την άφιξή του στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης».

«Ο κόσμος καθιστά αυτό το ντέρμπι σημαντικό. Η αγάπη των οπαδών προς τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι που θα απολαύσουν τόσο οι τηλεθεατές, όσο και όσοι βρεθούν στις εξέδρες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x