Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Μάχιμος ο Ροντρίγκες, μικρή αναμονή για Φορτούνη»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναφερόμενος ο ρεπόρτερ της ομάδας ήταν στο θέμα του Κώστα Φορτούνη είπε ότι θα υπάρξει μία μικρή αναμονή: «σήμερα ή το αργότερο αύριο θα ξεκαθαρίσει οριστικά τι θα γίνει. Φαίνεται ότι μπορεί να υπάρξει μία πρόταση της τελευταίας στιγμής, όμως μου νομίζω πως το πιο πιθανό είναι πως θα παραμείνει και θα επιστρέψει στις προπονήσεις».

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά, σήμερα έρχεται ο Χουάνγκ Ουί-Τζο, ο οποίος θα υπογράψει πιθανότατα αύριο. Τελειωμένη, παράλληλα, θεωρείται η επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου, αλλά ούτε και για εκείνον θα σημειωθεί σήμερα κάποια εξέλιξη.

Για τον Μαντί Καμαρά, υπογράμμισε πως «υπάρχει κινητικότητα τα τελευταία 24ωρα, και δεν είναι τυχαίο ότι εμφανίζεται σε διάφορα Μέσα, στην Ιταλία για Ρόμα, Μόντσα, στη Γαλλία για Λιλ, και στην Αγγλία για Νιούκαστλ και πιστεύω ότι κάπου θα καταλήξει. Και κάπως έτσι θα αδειάσει μία θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας».

Για την αποψινή ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Καραϊσκάκη, ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε πως από το σημερινό «ξεμούδιασμα» της ομάδας προκύπτει πως βρίσκετια διαθέσιμος ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος θα είναι στον πάγκο και μπορεί να παίξει αν χρειαστεί σε κάποιο διάστημα του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x