Stoiximan Super League

Μαχλάς: «Θα λυθούν όλα τα προβλήματα»

Την αισιοδοξία του πως θα λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ εξέφρασε ο Νίκος Μαχλάς μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Την αισιοδοξία του πως θα λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ εξέφρασε ο Νίκος Μαχλάς μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο αντιπρόεδρος της Κρητικής ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον δικηγόρο των παικτών που έχουν κινηθεί κατά του συλλόγου κάτι που αποτελεί μια πολύ σημαντική κίνηση.

«Υπάρχει μια κατάσταση με 2-3 ποδοσφαιριστές. Οικονομικές εκκρεμότητες όμως σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν. Αυτό έχει ήδη λυθεί το ζήτημα καθώς έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον δικηγόρο τους», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Κρητικής ΠΑΕ ο οποίος επεσήμανε για την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια.

«Όλα αυτά έχουν γίνει για να μπορούμε να τακτοποιήσουμε τα χρέη μας με αρκετές δόσεις τα χρέη μας. Το έχει κάνει και ο Αρης. Για να τακτοποιήσουμε τα χρέη μας και να κερδίσουμε χρόνο για να λύσουμε τα προβλήματα τα οποία να είστε σίγουροι ότι θα τα λύσουμε», ανέφερε.

Ο Νίκος Μαχλάς εξέφρασε και τα έντονα παράπονά του για την στάση του Παναθηναϊκού ο οποίος έστειλε δικό του δικηγόρο και τάχθηκε υπέρ της Σούπερ Λίγκας ζητώντας τον υποβιβασμού του ΟΦΗ.

«Γίνεται ένας ντόρος εις βάρος της ομάδας και δέχεται χτυπήματα που νομίζω ότι είναι άκυρα και δυσφημούν το σωματείο. Είναι κρίμα από άτομα που είναι στο τιμόνι ομάδων να κινούνται έτσι… Δεν μου άρεσε η στάση του ΠΑΟ να στείλει δικηγόρο και να εισηγηθεί η ομάδα να πέσει. Είναι εποχές και δεκαετίες πίσω. Είμαστε μια ομάδα που βιώνουμε καταστάσεις μόνοι μας. Δεν μπορεί κανείς να παίζει με την ιστορία του συλλόγου. Δεν έχουμε κάνει κάτι ανάλογο. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε μια ομάδα που εκπροσωπεί όλη ην Κρήτη. Είπαμε ότι όλη η κόντρα αυτή με τον ΠΑΟ δεν βγαίνει πουθενά. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Απλώς ανέφερα το γεγονός και θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x