Stoiximan Super League

Με Αβραάμ, αλλά χωρίς Ντίας ο Ολυμπιακός

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Έτοιμος για ΟΦΗ ο Ολυμπιακός.

Την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Δευτέρας (24/02, 17:15) κόντρα στην ομάδα της Κρήτης ολοκλήρωσαν οι «ερυθρόλευκοι» και προέκυψαν δύο επιλογές με ενδιαφέρον.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, με τους Βούκοβιτς και Σισέ να είναι εκ των πλάνων. Ο πρώτος είναι τραυματίας και τιμωρημένος και ο δεύτερος τιμωρημένος. «Μήνυμα» του Πέδρο Μαρτίνς στον Ζιλ Ντίας, με τον Πορτογάλο εξτρέμ, που έγινε αλλαγή μετά την ανάπαυλα κόντρα σε ΑΕΚ και Ντιναμό Κιέβου, να μένει εκτός.

Η αποστολή: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν, Σολδάνο.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x