Stoiximan Super League

Με απουσίες για τη… διπλή αποστολή ο ΟΦΗ

Αποστολή για τα δύο εκτός έδρας ματς που θα δώσεις μέσα σε λίγες μέρες, κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Κέρκυρα ανακοίνωσε ο ΟΦΗ.

Την αποστολή για τα εκτός έδρας ματς του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης (Σούπερ Λίγκα) και την Κέρκυρα (Κύπελλο) ανακοίνωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος, με τρεις παίκτες να μη βρίσκονται στη διάθεσή του.

Στο ματς με τους Αρκάδες, ο τεχνικός των Κρητικών δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ανέστη Νάστο, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς του Σαββάτου, ενώ εκτός δράσης βρίσκονται οι τραυματίες Χρήστος Αραβίδης και Μανώλης Μπολάκης.

Ο Νάστος, πάντως, θα ταξιδέψει το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα, για το ματς της Τετάρτης με την τοπική ομάδα.

Οι είκοσι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Δεληγιαννίδης, Ποτουρίδης, Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Παπαστεριανός, Νέιρα, Οικονόμου, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κομεσίδης, Κουτσιανικούλης, Κοροβέσης, Πλατέλλας, Σάσι, Ντίνας, Βουό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x