Stoiximan Super League

Με απουσίες στην Τούμπα η Καλλονή

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στην Καλλονή, αφού ο Νομπρέγα ένιωσε ενοχλήσεις στη σημερινή προπόνηση. Το ατομικό του πρόγραμμα για ακόμη μια ημέρα συνέχισε ο Βαλιός, όπως και οι Χιντασέλι, Ελλακόπουλος.

Η Καλλονή δίνει τα τελευταία της παιχνίδια στη Super League και θέλει να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι. Κάτι τέτοιο θα προσπαθήσει να κάνει και στην Τούμπα την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο θα έχει σημαντικές απουσίες.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Καραγεωργίου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βαλιού, που ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από πρόβλημα τραυματισμού και από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ενώ οι Χιντασέλι και Ελλακόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Τέλος, ένα ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στη σημερινή προπόνηση, καθώς ο Νομπρέγα ένιωσε ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x