Stoiximan Super League

Με αυτούς ο Ολυμπιακός κόντρα στον Λεβαδειακό

Δείτε τους παίκτες που πήρε ο Μαρτίνς στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό της πρεμιέρας της εφετινής Σούπερ Λίγκας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Όλα τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού συμπεριέλαβε ο Πέδρο Μαρτίνς στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας.

Μεριά, Γκιγιέρμε, Νάτχο και Χασάν συμπεριλήφθηκαν στις επιλογές του Πορτογάλου ο οποίος είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να τους δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής για να ανεβάσουν ρυθμούς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Γιαννιώτη, Χουτεσίωτη, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκα, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδη, Σισε, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Νάτχο, Φορτούνη, Φετφατζίδη, Χριστοδουλόπουλο, Γκιγιέρμε, Βρουσάι, Ποντένσε, Πάρντο, Γκερέρο, Ανσαριφάρντ και Χασάν.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x