Δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στην αναμέτρηση της Τετάρτης με την ΑΕΛ περιλαμβάνουν οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ για το βασικό σχήμα κόντρα στον Λεβαδειακό.
Ο Ισπανός τεχνικός, ελλείψει Αραούχο αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού στον Γιακουμάκη ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Η δεύτερη αλλαγή αφορά το αριστερό άκρο στο οποίο θα αγωνιστεί ο Έλντερ Λόπες.
Έτσι, κάτω από τα γκολποστ θα βρίσκεται ο Μπάρκας, ενώ την τετράδα μπροστά του θα αποτελούν οι Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι και Χουλτ. Το δίδυμο στα χαφ θα είναι οι Κονέ και Σιμόες, με τον Μπακασέτα να αγωνίζεται στο δεξί άκρο και τον
Λόπες στο αριστερό. Ο Λιβάγια θα βρίσκεται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Γιακουμάκη.
Παράλληλα στον πάγκο επιλέχθηκε να μείνει ο Χριστοδουλόπουλος, ενώ στην αποστολή επιστρέφει για πρώτη φορά μετά από το παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, ο Μάνταλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






