Stoiximan Super League

Με Κρέσπο και… διλήμματα στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Το εμπόδιο της ΑΕΚ θέλει να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ, για να μην χάσει έδαφος από την κορυφή της Σούπερ Λίγκας, με τον Αμπέλ Φερέιρα να προβληματίζεται με διλήμματα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με επιστροφές και διλήμματα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τον Χοσέ Κρέσπο, ο οποίος προπονήθηκε χθες κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, έχοντας πιθανότητες να ξεκινήσει.

Ένα από τα διλήμματα που προβληματίζουν τον Πορτογάλο προπονητή αποτελεί η επιλογή ανάμεσα στον Βιεϊρίνια και τον Μπίσεσβαρ για τη θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ ερωτηματικό αποτελεί και η θέση κάτω από το δοκάρια. Ο Φερέιρα θα πρέπει να επιλέξει αν θα διατηρήσει για δεύτερο ματς μετά το Κύπελλο με τον ΟΦΗ τον Πασχαλάκη ή αν θα επαναφέρει τον Ζίβκοβιτς.

Η πιθανότερη σύνθεση αποτελείται από τους: Πασχαλάκη –Μάτος, Γιαννούλη, Ίνγκασον, Κρέσπο – Μίσιτς, Αουγκούστο- Λημνιός, Βιεϊρίνια, Πέλκας – Άκπομ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x