Stoiximan Super League

Με… λαό ο Παναθηναϊκός

Κόσμο δεν θα ‘χει αύριο. Παίκτες, όμως, υπάρχουν πολλοί! Ο Γιάννης Αναστασίου πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές για το ματς με τον Ατρόμητο και θα περιμένει μέχρι… τέλους τον Σίλντενφελντ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με ευχάριστα νέα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό -κεκλεισμένων των θυρών- παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου οι πράσινοι θέλουν να κάνουν ακόμα ένα βήμα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε με ικανοποίηση τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο να βγάζει όλο το πρόγραμμα και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή. Σε αυτή βρίσκεται και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, παρά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και τον ανάγκασε να προπονηθεί μόνος του σήμερα, ωστόσο φαίνεται πως ο Έλληνας τεχνικός θέλει ενδεχομένως να περιμένει τον Κροάτη μέχρι τέλους για να δει αν μπορεί να τον υπολογίζει.

Απ' την 21άδα -θα κοπούν τρεις- απουσιάζουν οι Χουχούμης και Πέτριτς, όπως αναμενόταν καθώς αμφότεροι δεν είναι ακόμα έτοιμοι να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος,. Μαρινάκης, Ρισβάνης, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης και Ατζαγκούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x