Stoiximan Super League

Με Μάνταλο στη φιέστα η ΑΕΚ!

Γιορτάζει η ΑΕΚ, γιορτάζει και ο Πέτρος Μάνταλος. Ο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς-γιορτή απέναντι στον Λεβαδειακό και συμπεριέλαβε τον Πέτρο Μάνταλο που επιστρέφει μετά από 174 μέρες!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Στο παιχνίδι που ο κόσμος της ομάδας έχει δώσει χαρακτήρα φιέστας, αφού με νίκη η Ένωση κατακτάει και μαθηματικά τον τίτλο, θα επιστρέψει στην αποστολή της ομάδας και ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της Ένωσης έπειτα από 174 μέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στη Νέα Σμύρνη (172 μέρες μετά την επέμβαση πρόσθιου χιαστού) συμπεριλήφθηκε στους εκλεκτούς του Μανόλο Χιμένεθ, που δεν αποκλείεται να του δώσει και χρόνο συμμετοχής.

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Όγκνιεν Βράνιες και Σέρχιο Αραούχο (εκτίει και με Κέρκυρα), ενώ ατομικό πρόγραμμα εκτός από τον Βόσνιο αμυντικό έκανε και ο Κλωναρίδης.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κονέ, Μάνταλος, Μπακασέτας, Γιακουμάκης, Λιβάια


inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x