Stoiximan Super League

Με Ναβάρο στην Κέρκυρα

Με τον Τσίμο Ναβάρο να επιστρέφει απ’ τον τραυματισμό του, αλλά χωρίς τον Ανέστη Αγρίτη, λόγω ασθένειας, ταξιδεύει η Καλλονή στην Κέρκυρα για το ματς της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Δύο απουσίες και δυο επιστροφές περιλαμβάνει η αποστολή της Καλλονής για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Κέρκυρα για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Βαγγέλης Βλάχος θα έχει στην διάθεσή του τον Τσίμο Ναβάρο, ο οποίος επέστρεψε απ’ τον τραυματισμό του, αλλά και τον Καλτσά, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Στρατής Βαλιός, που συνεχίζει την αποθεραπεία του, καθώς και ο Ανέστης Αγρίτης, λόγω ίωσης.

Οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή της Καλλονής είναι οι Χογκ, Δαύκος, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Κριπιντίρης, Γιορέντε, Ναβάρο, Πιπίνης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο, Μίνγκας, Κεϊτά, Στεφάνοβιτς, Καλτσάς, Μαρσέλο, Μανούσος, Χουάνμα και Πετρόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x