Stoiximan Super League

Με Πελέ, χωρίς Μήτρογλου

Πρώτη γεύση από τον Πελέ θα πάρουν οι φίλοι του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για τον Κύπελλο Ελλάδας. Εκτός ο Μήτρογλου μαζί με άλλους εννέα, φρεσκάρει την ενδεκάδα ο Μίτσελ.

Η ώρα για το ντεμπούτο του Πελέ έφτασε. Ο Πορτογάλος μέσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού, για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για την Τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αντίθετα, ο Μίτσελ άφησε εκτός του Μήτρογλου, του οποίου η επιστροφή θα καθυστερήσει κάποιες μέρες παραπάνω. Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να δώσει ανάσες σε αρκετούς παίκτες, αφού άφησε εκτός και τους Σάμαρη, Τόρες, Φουστέρ, Σαλίνο, Παπαδόπουλο, Ρομπέρτο, Ιμπαγάσα, Σέποβιτς, Γιαταμπαρέ.

Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Ρόι Κάρολ αλλά και οι νεαροί Βέργος και Βούρος. Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι, ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, δεν αποκλείεται να πάρουν και χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά: Μπονγκ, Κάμπελ, Κάρολ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μέγιερι, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Πελέ, Σαβιόλα, Σιόβας, Βέργος, Βούρος, Βάις.

Το πρωί της Τετάρτης θα γίνει μία ελαφριά προπόνηση με στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ) και στις 20:00 είναι η σέντρα του ματς με τον Αστέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x