Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Με περισσότερους ''βασικούς'' κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας, σχολίασε ο Νίκος Σταματέλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα πρέπει να περιμένουμε για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Η λογική όμως λέει ότι θα είναι περισσότεροι βασικοί στην αποστολή. Είναι εκτός ο Μανωλάς και ο Σισέ. Δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες. Θα δούμε και αύριο τι θα πει το ιατρικό επιτελείο της ομάδας», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός πήγε με Αβραάμ και Μπαγκαλιάνη. Ο Αβραάμ πρέπει να είναι ο ορισμός του επαγγελματία, με την εικόνα που είχε χθες στο Κλεάνθης Βικελίδης. Από εκεί και πέρα, είδαμε και άλλους παίκτες που θα μπορούσαν να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής», πρόσθεσε.

Για τους άλλους παίκτες που ξεχώρισε, ανέφερε: «Ο Κανέ ήταν στο Κόπα Άφρικα, ο Μαντί Καμαρά δεν ήταν… Είχε παίξει βέβαια κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως είναι μέλος στην εθνική της πατρίδας του και θα μπορούσε να είχε πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Υπήρξαν αρκετοί παίκτες που βάζουν δύσκολα στον Μαρτίνς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x