Stoiximan Super League

Με πολλές απουσίες στο ΟΑΚΑ ο Παναιτωλικός

Αρκετούς πονοκεφάλους για τη στελέχωση της αποστολής του Παναιτωλικού για τον αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είχε ο Γιάννης Ματζουράκης.

Το ποδαρικό στο 2017 γίνεται με πολλά προβλήματα για τον Παναιτωλικό. Ο Γιάννης Ματζουράκης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (17:15) και σε αυτή δεν βρίσκονται οι Ουάρντα και Γουίλσον εν όψει Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ο ασθενής Τσοκάνης και οι τραυματίες Ροντρίγκες και Παπάζογλου.

Αναλυτικά η αποστολή: Κουτρομάνος, Μαλής, Κούσας, Μουνιός, Ρόσα, Κλέσιο, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Ρότσα, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννιώτης, Μιχάι, Χαντάκιας, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x