Stoiximan Super League

Με στόχο την κορυφή!

Πολλά είναι τα προνόμια για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα προμηθευτούν την «ερυθρόλευκη» πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, όπως ειπώθηκε στη σημερινή παρουσίαση της συνεργασίας.

Εισιτήρια, κάρτες διαρκείας και άλλα πολλά δώρα περιμένουν όσοι προμηθευτούν την νέα… ερυθρόλευκη κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, την οποία παρουσίασαν μέλη του Ολυμπιακού μαζί με εκείνα της Τραπέζης.

Εκείνο που προκύπτει από αυτή τη συνεργασία είναι τα οφέλη για τους οπαδούς των Πειραιωτών και θα έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται στην αγαπημένη τους ομάδας.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην αίθουσα του V'Ammos στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην κοινή συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Τράπεζας Πειραιώς

Γιάννης Βρέντζος, διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ

«Με ιδιαίτερη τιμή καλωσορίζουμε την Τράπεζα Πειραιώς στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Μαζί θα πορευτούμε για τα επόμενα τουλάχιστον δύο χρόνια. Μέσα από αυτή τη συνεργασία μπορούμε να προσφέρουμε στους φιλάθλους μας μία σειρά από καινοτόμα προνόμια και σημαντικές προσφορές για όσους την χρησιμοποιήσουν. Είμαστε ικανοποιημένοι επειδή η ΠΑΕ Ολυμπιακός, λόγω των επενδύσεών της και των επιτυχιών της, μπορεί να προσελκύσει κορυφαίες εταιρείες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς και τους ανθρώπους που εργάστηκαν για να προχωρήσει αυτή η συνεργασία».

Γιάννης Ρόκας, εκπρόσωπος της Τράπεζας

«Θα θέλαμε και εμείς να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Είναι τιμή μας να συνεργαστούμε με τον κορυφαίο σύλλογο της Ελλάδας. Με τη σημερινή εκδήλωση γιορτάζουμε την συνεργασία μας με την πρώτη ελληνική ομάδα. Πρόκειται για ένα… ματς που κερδίζουν όλοι: η ομάδα, η Τράπεζα και οι φίλαθλοί της. Η ομάδα κερδίζει έσοδα και οι φίλαθλοι της κερδίζουν από τα προνόμιά της, καθώς θα επωφεληθούν αρκετά από αυτή τη συνεργασία. Χρησιμοποιώντας την κάρτα μας οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα έχουν μοναδικά προνόμια και θα μπορέσουν να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες. Έχουμε και άλλα σχέδια, όπως για μία προπληρωμένη κάρτα για τους οπαδούς του Ολυμπιακού για να την χρησιμοποιούν σε διάφορες αγορές του. Το branding του Ολυμπιακού θα το εκμεταλλευτούμε και μέσω του Winbank, όταν κάποιος θελήσει να αγοράσει κάτι μέσω του ίντερνετ»

Σωτήρης Σιρμακέζης, Γενικός Διευθυντής στον Τομέα Λιανικής Τραπεζικής

«Εκτός από τιμή για την Τράπεζα Πειραιώς, είναι και για εμάς προσωπικά ιδιαίτερη η σημερινή ημέρα, αφού είμαστε και εμείς Ολυμπιακοί. Η Τράπεζα Πειραιώς έχει εξελιχθεί σε Νο1 Τράπεζα στην Ελλάδα. Για μία τράπεζα το προϊόν “Πιστωτική Κάρτα” είναι ξεχωριστό. Θα κυκλοφορήσει σε δύο τύπους την “κόκκινη” και την “χρυσή”, θα είναι κάρτες πιστότητας ή κάρτες ανταμοιβής. Δίνει ξεχωριστές προσφορές, όπως εισιτήρια, κάρτες διαρκείας ή άλλα δώρα. Έχουμε καλύψει όλες τις βασικές ανάγκες ενός κατόχους πιστωτικής κάρτας, όπως για παράδειγμα οι άτοκες δόσεις για την αγορά εισιτήριων διαρκείας, αποκλειστικές προσφορές, κληρώσεις για δώρα και άλλα πολλά. Επίσης, δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και ό,τι άλλο έχει μια κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς. Ο κάτοχος της κάρτας έχει τη δυνατότητα να συλλέγει πόντους, όταν για παράδειγμα κάνει αγορά 10 ευρώ κερδίζει ένα πόντο, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει όταν αγοράζει 5 ευρώ από το Red Store»

Αβραάμ Παπαδόπουλος, αρχηγός του Ολυμπιακού

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Τράπεζα Πειραιώς για αυτή τη συνεργασία. Και οι δύο έχουμε ως στόχο την κορυφή. Σίγουρα με το συγκεκριμένο προϊόν θα έρθει κοντά μας ο κόσμος, ο οποίος θα στηρίξει την προσπάθεια αυτή και πιστεύω πως θα είναι πάντα δίπλα μας».

Νταβίντ Φουστέρ, επίσης αρχηγός της ομάδας

«Θα ήθελα να καλωσορίσω στην οικογένειά μας την τράπεζα Πειραιώς. Πιστεύω ότι τέτοιου είδους συνεργασίες είναι πολύ σημαντικές για τον Ολυμπιακό, αφού ανεβάζουν κι άλλο το επίπεδό του και εκτός Ελλάδας. Ο φίλαθλός μας έρχεται πιο κοντά στην ομάδα, μέσω αυτής της συνεργασίας και όπως να το πεις ήταν πολύ καλή ιδέα κυρίως για τον φίλαθλο του Ολυμπιακού, ο οποίος μέσα από τη συλλογή πόντων μπορεί να κερδίσει για να έρθει κοντά στην ομάδα του»

Στη συνέχεια, προβλήθηκε το τηλεοπτικό σποτ, το οποίο είχε ως πρωταγωνιστή έναν νεαρό σε ηλικία οπαδό της ομάδας, ο οποίος έχασε το λεωφορείο για το «Καραϊσκάκη», όμως μέσα στην προσπάθειά του να φτάσει στο φαληρικό γήπεδο, στέκεται τυχερός και πηγαίνει με την αποστολή της ομάδας!

Δείτε το βίντεο



Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x