Stoiximan Super League

Με τα αναμενόμενα προβλήματα στο Περιστέρι...

Με τα γνωστά και αναμενόμενα προβλήματα θα μεταβεί ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο Περιστέρι για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος υποβλήθηκε σε εργομετρικό έλεγχο, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, που ακολούθησε αρχικά ατομικό και ζέσταμα με την υπόλοιπη ομάδα, τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, που ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, τον Εγιάλ Γκολάσα που έκανε θεραπεία και τον Αστέριο Γιακουμή, ο οποίος ακολούθησε τρέξιμο. Εκτός έμεινε και ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος για λόγους τακτικής.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός δούλεψε στην τακτική και στις στημένες φάσεις στην προπόνηση της Τρίτης και, στη συνέχεια, ανακοίνωσε την αποστολή για την Αθήνα.

Αυτή είναι 19μελής και την αποτελούν οι: Ιτάνζ, Γλύκος, Κίτσιου, Σκόνδρας, Ρικάρντο Κόστα, Μιγκέλ Βίτορ, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κάτσε, Τζιόλης, Νομπόα, Μαντούρο, Σαββίδης, Μακ, Πόζογλου, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x