Stoiximan Super League

Με το μυαλό στον… Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ

Ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας μπάλας περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τους βασικούς κόντρα στη Μπενφίκα να κάνουν αποφόρτιση.

Σε… ρυθμούς Σούπερ Λίγκας κινούνται στον ΠΑΟΚ, πλέον, αφήνοντας στην άκρη την Ευρώπη για την ώρα, παρά την κλήρωση του Europa League , και επικεντρώνοντας την προσοχή τους στον επικείμενο αγώνα με τον Πανιώνιο.

Άλλωστε, ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει να συνεχίσει νικηφόρα στο Πρωτάθλημα, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος των -2 βαθμών, στην προσπάθειά του να φτάσει στην κορυφή.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (31/08), ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στη Μπενφίκα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποκατάστασης.

Το Σάββατο (01/09) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 10:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και στη συνέχεια η αποστολή θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x