Στη δυσκολία της διάσπασης της κλειστής άμυνας του Λεβαδειακού παρά την προσπάθεια της ομάδας του στάθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το 0-0 του Ολυμπιακού στη Βοιωτία.
«Ξεκινήσαμε καλά, κυριαρχήσαμε και απειλήσαμε τον αντίπαλο. Είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Κάναμε κάποιες σέντρες που δεν ήταν καλές. Όταν ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες προσπαθήσαμε, είχαμε και ένα δοκάρι, όμως δεν ήταν αρκετό και δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε κίνδυνο. Προφανώς χρειάζεται κάτι παραπάνω.
Αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες, όταν παίζεις απέναντι σε κλειστές άμυνες είναι δύσκολο να τις ανοίξεις. Χρειάζεται η ατομική προσπάθεια, ένα σουτ, κάτι που δεν καταφέραμε. Όταν ο αντίπαλος είναι κλειστός, σπάνια θα βρεις τρόπο να ανοίξεις την άμυνα. Χρειάζεται το κάτι παραπάνω που σήμερα δεν είχαμε.
Δεν μπορείς ποτέ να υποσχεθείς μία νίκη. Μπορούμε να υποσχεθούμε είναι προσπάθεια, να δουλέψουμε και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι την Τετάρτη και να παλέψουμε για την πρόκριση», είπε αναλυτικά.
Διαβάστε Επίσης
Συγγνώμη από τους παίκτες του Ολυμπιακού - Τους τα έψαλλαν οι οπαδοί στη Λιβαδειά! Ο ηρωικός Λεβαδειακός των 10 παικτών μπλόκαρε τον αδιόρθωτο Ολυμπιακό! Αλλοίωσε το ματς υπέρ του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά ο Φωτιάς! Φρέναρε τον Άρη και έβαλε στοπ στον κατήφορο ο Βόλος!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






