Stoiximan Super League

Μεντιλίμπαρ: «Ένιωσα αμήχανα όταν ο κόσμος φώναξε το όνομά μου, δεν το έχω ξαναζήσει»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εξήγησε το μεγάλο ροτέισον που έκανε, μίλησε για την αποθέωση του κόσμου προς το πρόσωπό του αλλά και για το γεγονός πως η ομάδα του διεκδικεί δύο τίτλους.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ και παραμένει στη μάχη του τίτλου, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τονίζει πως είναι χαρούμενος για το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζει να διεκδικεί δύο τίτλους.

Παράλληλα, στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση, ο Βάσκος τεχνικός ανέφερε πως ένιωσε αμήχανα όταν τον αποθέωσε ο κόσμος γιατί δεν έχει ζήσει κάτι αντίστοιχο στην καριέρα του, ενώ εξήγησε και το ροτέισον που έκανε, αλλάζοντας τα 8/11 της ενδεκάδας.

Τις αλλαγές στην 11άδα: «Μετά από το πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Τουρκία αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή 11άδα. Έπρεπε να βάλουμε τους παίκτες που ήταν οι καλύτεροι για σήμερα και θα μπορούσαν να αποδώσουν. Προηγηθήκαμε και βάλαμε 2 γκολ. Μετά 'τρομάξαμε' και υποφέραμε αλλά δείξαμε πώς με τις αλλαγές μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Τις αποφάσεις του και το τι μπορεί να κάνει του χρόνου με βάση αυτά που έχει πετύχει στην Ευρώπη: «Νομίζω πώς μετά από 2 μήνες που είμαι εδώ έχω αρχίσει να γνωρίζω τους παίκτες. Όταν κάνω τις επιλογές μου σκέφτομαι αισιόδοξα και πώς όλα θα πάνε καλά. Όλοι κάνανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Τα έδωσαν όλα. Ο καθένας τα έδωσε όλε. Όταν κάτι δεν πάει καλά εγώ θα τα ακούσω. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Στη Σεβίλλη πήρα ένα ευρωπαϊκό μέσα σε 3 μήνες. Μετά από λίγο με έδιωξαν».

Τον Βαλβέρδε και το τι πέτυχε ο Μεντιλίμπαρ στην Ευρώπη: «Έχω ανανεώσει για έναν χρόνο. Επιθυμώ να τελειώσει αυτό το συμβόλαιο. Διεκδικούμε 2 τίτλους και θα δουλεύω μέχρι τελευταία μέρα για αυτό και πιστεύω πώς μπορούμε να το κάνουμε. Να τα καταφέρουμε».

Το ότι ο κόσμος φωνάζει το όνομά του: «Ένιωσα αμήχανα γιατί αυτή η βόλτα την κάνω σε όλες τις ομάδες. Δεν έχω ξαναζήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν μου αρέσει να προκαλώ τόσο πολύ την αποθέωση για αυτό έκοψα τη βόλτα μου στη μέση».

Την 11άδα με τον ΠΑΟΚ και εάν θα δούμε παρόμοιες 11άδες ενόψει Άστον Βίλα: «Δεν έχουμε σκεφτεί τόσο μακριά. Αυτό που έχει συμβεί έχουμε μία ομάδα που μπορούμε να εμπιστευθούμε τους πάντες γιατί έχουμε παιχνίδι μετά σε 3 μέρες. Είναι πολύ καλό το σημάδι που έχουμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x