Stoiximan Super League

Μεντιλίμπαρ για τελικό με Φιορεντίνα: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να τον ζήσουμε και να τον κερδίσουμε»

Τα στοιχεία που δεν είδε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θέλει να δει στον τελικό με τη Φιορεντίνα, ανέλυσε σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι των «αιωνίων» ο Μεντιλίμπαρ.

Δηλώσεις μετά τη λήξη του ντέρμπι των «αιωνίων» έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τονίζοντας ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε διπρόσωπη στην αναμέτρηση της Λεωφόρου, ενώ μίλησε και για τον επερχόμενο τελικό του Conference League, αναλύοντας τα στοιχεία που θέλει να δει από την ομάδα του στη μεγάλη αναμέτρησή της με τη Φιορεντίνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

Για το πώς εξηγεί τα δύο πρόσωπα που έδειξε ο Ολυμπιακός στα δύο ημίχρονα το ντέρμπι: «Είναι αλήθεια. Μπήκαμε πολύ άσχημα στο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου. Θα μπορούσε να μπει ένα γκολ νωρίτερα. Αυτό μας βοήθησε για να έχουμε τον χρόνο και να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι προσωπικότητες των παικτών του για να επιστρέψει από το 2-0: «Ο Ολυμπιακός πάντα όταν παίζει καλά, το οφείλει στις προσωπικότητες που έχει και στον χαρακτήρα που δείχνει. Σήμερα οι προσωπικότητες δεν φάνηκαν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά φάνηκαν στο δεύτερο και γυρίσαμε το αποτέλεσμα. Στον τελικό θα πάμε δίχως άγχος αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι ως προς τον στόχο μας. Θα πάμε με λιγότερο άγχος απ’ ό,τι θα πάει ο Παναθηναϊκός στον δικό του τελικό».

Για το ποια στοιχεία θέλει να κρατήσει η ομάδα του ενόψει Φιορεντίνα: «Αυτό που θέλω είναι να παίξουμε καλά από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Να εκμεταλλευτούμε τον χρόνο που έχουμε μπροστά μας και να πάμε με όλους τους παίκτες διαθέσιμους για να αγωνιστούμε στο παιχνίδι αυτό. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα απ' ό,τι παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο και ο στόχος είναι να πάμε να το ζήσουμε και να το κερδίσουμε».

Για το αν είναι καλό ή κακό για τον Ολυμπιακό ότι θα έχει 10 μέρες μπροστά του σε σχέση με την Φιορεντίνα: «Αυτό δεν είναι ούτε πλεονέκτημα, ούτε μειονέκτημα, γιατί καμιά φορά νομίζεις ότι είσαι ξεκούραστος. Αυτός που είναι κουρασμένος σε αυτή την περίοδο, είναι κουρασμένος (όπως και να έχει). Ίσως όμως να αποτελεί και μειονέκτημα γιατί αν δεν έχεις παιχνίδι για δέκα μέρες, κάποιοι λένε ότι μπορεί να χάσεις τον ρυθμό σου».

Για το αν η βαθμολογία αποτυπώνει την πραγματικότητα και σε ποιο ματς πιστεύει ότι έχασε το πρωτάθλημα η ομάδα του: «Νομίζω ότι στο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη χάσαμε τις πιθανότητές μας. Κυρίως όμως με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που δεν παίξαμε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x