Stoiximan Super League

Μεντιλίμπαρ: «Παρά τις αλλαγές η ομάδα δεν άλλαξε ταυτότητα - Ο Γιόβετιτς μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα»

Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το διπλό του Ολυμπιακού επί της Λαμίας με σκορ 5-1.

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη του στα playoffs της Stoiximan Super League πέτυχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος πέρασε σαν... σύφουνας από τη Λαμία, επικρατώντας με σκορ 5-1 της τοπικής ομάδας για την 4η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στάθηκε στην καλή και σοβαρή εικόνα της ομάδας του παρά το γεγονός πως έγιναν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ ανέλυσε και τις σκέψεις του για το δίδυμο Ελ Κααμπί-Γιόβετιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

Για το ματς: «Αυτό που περίμενα είναι ότι θα μπαίναμε καλά στο παιχνίδι και αυτό κάναμε. Από εμας εξαρτόταν αν θα κερδίσουμε. Όλοι έπαιξαν καλά, ακόμα και εκείνοι που δεν είχαν παίξει πολύ. Για αυτό και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».


Το είχαμε ζητήσει να μην αλλάξει εικόνα και ταυτότητα η ομάδα και να μην φανεί καμία διαφορά παρά το γεγονός πως έπαιξαν παίκτες που είχαν λιγότερα λεπτά συμμετοχής. Η στάση μας ήταν σοβαρή για αυτό και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό».


Για το αν σκέφτεται και για τη Φενέρ το δίδυμο στην επίθεση Ελ Κααμπί-Γιόβετιτς: «Για εμάς δεν είναι δύο επιθετικοί. Ο ένας είναι επιθετικός, ο άλλος είναι να παίζει πιο πίσω και να βοηθάει. Αν ασχολείται περισσότερο με το να βάλει γκολ τότε τα πράγματα δεν θα πάνε καλά. Αν όμως συνεχίσει να βοηθάει πιο πολύ σαν κεντρικός, όντας τόσο επιθετικός, τότε θα πετύχει πολύ σπουδαία πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x