Stoiximan Super League

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα τη δουλειά και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»

Στην αναποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού στάθηκε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού.

Ο Ολυμπιακός έβγαλε την υποχρέωση απέναντι στον Παναιτωλικό για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League και με 2-0 επέστρεψε στα τρίποντα.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε της αναμέτρησης, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν τελείωσε νωρίτερα το ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου:

Πήρε ο Ολυμπιακός τη νίκη και επέστρεψε στις επιτυχίες, τώρα είναι το ματς με τη Λεβερκούζεν:

«Να μιλήσουμε πρώτα για αυτόν τον αγώνα, θα έχουμε ημέρες για τον αγώνα στη Γερμανία. Θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς πριν από το δεύτερο γκολ, νωρίτερα. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε τη δουλειά μας και να μη δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο, γιατί όταν δίνεις ευκαιρίες στον αντίπαλο τότε κινδυνεύεις».

Ο Ολυμπιακός δημιούργησε πολλές ευκαιρίες μετά το 1-0 αλλά δεν τις αξιοποίησε. Τι είναι αυτό που φταίει θεωρείτε και δεν τελειώνει ο Ολυμπιακός τις φάσεις του;
«Αυτό αναρωτιόμαστε όλοι, δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, ίσως θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στα τελειώματα των φάσεων. Όμως το γεγονός ότι δημιουργούμε δείχνει ότι το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς το έχουμε πετύχει. Νομίζω πως είμαστε κοντά στο γκολ, αλλά σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πιο εύστοχοι για να τελειώνουμε πιο γρήγορα τα ματς».

Το 2-0 θεωρείτε πως ήταν μικρό σκορ με τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα σας;
«Είναι δίκαιο για τα δύο γκολ που βάλαμε. Σίγουρα αξίζαμε να βάλουμε περισσότερα και να τελειώσουμε νωρίτερα τον αγώνα».

Δε μιλάτε συνήθως για συγκεκριμένους παίκτες, αλλά θα θέλαμε ένα σχόλιο για τον Αντρέ Λουίς και για τον Γιαζίτζι, ο οποίος όποτε μπαίνει στα ματς είναι επιδραστικός;
«Συμφωνώ και με τα δύο. Ο Αντρέ Λουίς είχε μεγάλη διάθεση, ήρθε πρόσφατα και έχει λίγο χρόνο στην ομάδα αλλά έχει προσαρμοστεί γρήγορα. Ίσως το αρνητικό του είναι πως βιάζεται, αλλά αυτό θα το διορθώσει με τον χρόνο. Ο Γιαζίτζι όντως είναι πάντα μέσα στις φάσεις και μπορεί να δημιουργήσει. Μπορεί κάποιος να αναρωτιέται γιατί δεν παίζει από την αρχή· η απάντηση είναι ότι όταν του δίνουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής δεν είναι τόσο μέσα στις φάσεις όσο όταν του δίνουμε λιγότερο, που είναι συνεχώς μέσα σε αυτές».

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός αλλά έβαλε δύο γκολ. Αυτό οφείλεται και στην απόδοση του αντίπαλου τερματοφύλακα;
«Ήταν θαρραλέος πραγματικά. Βγήκε μπροστά με τις επεμβάσεις του και βοήθησε την ομάδα του. Ο Παναιτωλικός γενικότερα έμεινε ζωντανός μέχρι το τελευταίο λεπτό και αν κάναμε κάποιο λάθος στην άμυνά μας θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει, οπότε με αυτήν την έννοια ο στόχος του τερματοφύλακα εκπληρώθηκε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x