Stoiximan Super League

Μεντόσα: «Παίρνω μαζί μου τις καλύτερες αναμνήσεις»

Με ανάρτηση του στο Instagram, ο Χαβιέ Μεντόσα, αποχαιρέτησε την ομάδα του Παναιτωλικού.

Ο Χαβιέ Μεντόσα αποχαιρέτησε τον Παναιτωλικό με ανάρτηση του, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ιωνικού.

Ο ίδιος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αφήνει να εννοηθεί ότι δεν είχε κάποια πρόταση από την ομάδα του Αγρινίου, ενώ ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Έφτασε το τέλος ενός νέου σταδίου, δεν ξέρω πώς να εκφράσω αυτό που νιώθω. Δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί, ακόμα περισσότερο όταν δεν ήταν στα σχέδιά μου να φύγω, ειπώθηκαν πάρα πολλά ψέματα για μένα, τις απαιτήσεις μου και τις προσφορές που δεν ήρθαν ποτέ στο τέλος. Αυτά τα δύο χρόνια είχαμε κακές στιγμές, άλλες καλές γεμάτες χαρά και λύπη όπως συνηθίζεται στο ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο να βρεις ένα επίθετο που να περιγράφει αυτό που έζησα πέρυσι τόσο ως ομάδα όσο και ως άτομο.

Ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο, τους κινησιολόγους, τους γιατρούς και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στον σύλλογο, τέλος τους φιλάθλους για την αμέριστη υποστήριξη και στοργή που μας έδωσαν σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, είμαι ήρεμος γιατί έδωσα τα πάντα και εκπλήρωσα τους στόχους που μπήκαν στην αρχή της σεζόν, παίρνω μαζί μου τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτόν τον όμορφο σύλλογο και αυτήν την όμορφη πόλη και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παναιτωλικό που μου άνοιξε τις πόρτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είμαι σίγουρος ότι θα συναντηθούμε ξανά ή τουλάχιστον αυτό θα ήθελα!!

Τις καλύτερες ευχές μου για αυτή τη σεζόν.

Τα λέμε αργότερα και σας ευχαριστώ πολύ».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x