Stoiximan Super League

Συνεχίζουν… ακάθεκτοι στο Μεξικό: Νέο δημοσίευμα που συνδέει την Κλαμπ Αμέρικα με τον Αλμέιδα

Για την επιθυμία της Κλαμπ Αμέρικα να την αναλάβει ο Ματίας Αλμέιδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αναφέρει δημοσίευμα στο Μεξικό.

Επιμένουν να συνδέουν τον Ματίας Αλμέιδα με την Κλαμπ Αμέρικα στο Μεξικό!

Ο Αργεντινός τεχνικός αποτελεί θέμα συζήτησης στην Αμερική, ιδίως, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με την ΑΕΚ στην πρώτη του σεζόν ως προπονητής στην Ευρώπη.

Ωστόσο, στο Μεξικό συνεχίζουν με… αμείωτους ρυθμούς να εμπλέκουν το όνομα του «Πελάδο» με την Κλαμπ Αμέρικα και την πιθανότητα να αναλάβει τις τύχεις της, την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σειρά τώρα, ήταν δημοσίευμα του τηλεοπτικού δικτύου TUDN που κάνει λόγο για ενδιαφέρον της μεξικάνικης ομάδας προς τον Αλμέιδα, καθώς, είναι σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Φερνάντο Ορτίζ.

Το μέσο του Μεξικού αναφέρει τα πεπραγμένα του Αργεντινού με την Τσίβας το 2017 (Liga MX) και το 2018 (Concacaf Champions League), όπως επίσης και για το νταμπλ στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί, ότι τις προηγούμενες ημέρες δημοσίευμα τόνιζε ότι η Κλαμπ Αμέρικα προτίθεται να προσφέρει συμβόλαιο 3.2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως στον Αλμέιδα που δεσμεύεται με την Ένωση μέχρι το 2028 και έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του, τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x