Stoiximan Super League

Μελισσανίδης: «Μακάρι να πάρουμε τον Αραούχο, δεν θα ασχοληθούμε με Βράνιες, 50-50 του Ολιβέιρα»

Τα πάντα για τα μεταγραφικά ζητήματα για την ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συζήτησή που είχε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας.

«Πενηνταράκια»... έκανε στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ ό,τι έχει σχέση με τα μεταγραφικά ζητήματα στη σημερινή συνάντηση μαζί τους ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ επεσήμανε ποιες είναι οι προτεραιότητες σχετικά με τις θέσεις που θα υπάρξει ενίσχυση, αλλά και τι θα συμβεί με τις περιπτώσεις παικτών που λήγουν τα συμβόλαια τους αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής κάποιων που αποτελούν μεγάλες... αγάπες όλων των οπαδών της ΑΕΚ.

Διαβάστε τι ανέφερε:

Για τις προτεραιότητες όσον αφορά τις μεταγραφές και την ενίσχυση;

«Βασικά τερματοφύλακα. Θα κάνουμε μεταγραφές αμυντικών. Ο,τι χρειάζεται. Έναν τερματοφύλακα, πλάγια μπακ, ένα κεντρικό καλό χαφ ένα έξω αριστερά. Πήραμε μπακ και βγήκαν πεπόνια. Διώξαμε τον Γκάλο και φέραμε τον Πορτογάλο τον Κοντορεβιθούλη που έφυγε...»

Χνιντ-Ινσούα θα φύγουν; Ποιες είναι οι σκέψεις;

«Οπωσδήποτε κάποιοι θα φύγουν. Και θα ενισχύσουμε την ομάδα. Μπορεί να το κάνουμε και δεν ξέρω αν θα βγουν».

Για Τσιγκρίνσκι αν είναι ξεκάθαρο κάτι;

«Όχι ακόμα. Μακάρι να ήταν πιο νέος. Θα δω τι πει και ο προπονητής...»

Για το μέλλον του Νέλσον Ολιβέιρα κι αν δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ:

«Δεν είναι οριστικό αλλά το πιο πιθανό. Κοιτάμε και φορ. Δεν έχω μιλήσει. Η ΑΕΚ θέλει σέντερ φορ, ή θα κρατήσει τον Ολιβέιρα η θα πάρει άλλον».

Για τους Βράνιες – Αραούχο;

«Θα δούμε τις εισηγήσεις. Δεν έχω κάτι καινούργιο. Ο Βράνιες δεν είναι κακό παιδί. Έχει την τρέλα του, αλλά δε νομίζω. Για Αραούχο μακάρι να τον πάρουμε. Είμαι θαυμαστής του. Αλλά δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν άνθρωποι στην ΠΑΕ που δουλεύουν. Ξέρεις ομάδα που να κάνει 10 μεταγραφές και να βγαίνουν όλοι; Η νεκροψία θα δείξει. Τώρα ξεκινούν τα παιδιά...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x